Grafische rollen

Grafische rollen…Böttcher is hét adres voor grafische rollen. Dankzij onze gerenomeerde kwaliteit zijn wij partner van vrijwel alle leidende drukpersfabrikanten. Als wereldmarktleider rusten we meer nieuwe machines uit dan welke andere rollenproducent ook. Met Böttcher rollen drukt u langer en stabieler en bovendien verliest u minder tijd aan uitwisselen en instellen.

Böttcher ontwikkelt en produceert rollen voor alle druktechnieken. Wij bieden u werkstoffen voor zowel conventionele inkten als uv-inkten en inkten voor wisseldruk. Voor vochtwerken biedt Böttcher u bovendien niet alleen de optimale oplossing voor drukken met alcohol, maar ook voor alcoholgereduceerd of alcoholvrij drukken. Daarnaast behoren ook speciale vochtrollen voor uv-druk tot ons leveringsprogramma.

Grafische rollen 2.0: nieuwe generatie drukpersrollen...Polyurethaan!

Zoals geen enkele markt, staat ook de grafische markt niet stil qua ontwikkelingen en brengt Böttcher een nieuwe generatie drukpersrollen op de markt. Na een zeer uitvoerige en kritische testperiode is Böttcher overtuigt van haar nieuwste ontwikkeling en zijn wij klaar om ook de Nederlandse markt te gaan bestormen.

Enkele voordelen van deze rollen zijn; het sneller op kleur brengen van de pers, veel minder inschiet en sneller wassen met veel minder wasmiddel.

Doordat PU rollen niet zwellen en krimpen door contact met afwisselend conventionele en UV-inkten kunt u zowel met conventionele inkten, UV inkten alsmede wisseldruk draaien. Hierdoor kunt u een grotere doelgroep bedienen.

Böttcher's uitwisselprogramma...

Böttcher onderscheidt zich bovendien met het unieke uitgebreide uitwisselingsprogramma voor standaard rollen. Van een groot aantal merken en types drukpersen houden wij in ons centrale magazijn rollen op voorraad, zodat levertijden voor deze rollen tot een absoluut minimum worden beperkt en meestal zelfs direct uit voorraad leverbaar zijn.