Technische rollen

Technische rollen…Böttcher is niet alleen marktleider in de grafische industrie, maar is daarnaast ook een leidende producent van technische rollen. Wij ontwikkelen en produceren deze voor een breed scala aan toepassingen in markten als de staalindustrie, de houtverwerking, de petro-chemische industrie,  de glasindustrie, de textielindustrie, de papierindustrie, de zuivel- en  levensmiddelenindustrie etcetera...

Onze rubber werkstoffen worden vervaardigd in één van de modernste rubberfabrieken van Europa, waarmee wij één van de weinige producenten zijn die het complete proces in eigen huis realiseren, vanaf het eerste idee via de ontwikkeling tot de complete vervaardiging van het uiteindelijke product. Ons leveringsprogramma beperkt zich echter niet tot rubber. Wij produceren ook met polyurethaan beklede rollen.

Ons succes is geworteld in onze ongeëvenaarde ervaring op het gebied van werkstoffen en toepassingen. Onze aanhoudende investeringen in ontwikkeling leiden tot de best mogelijke producten, die door een effectieve combinatie van kwaliteit en levensduur een sterke bijdrage leveren aan het rendement van uw onderneming.

DOWNLOAD FOLDERS:

Böttcher technische folder Aluminium

Böttcher technische folder Hout

Böttcher technische folder Plastic

Böttcher technische folder Staal

Böttcher technische folder Textiel

Böttcher technische folder Tissue