Kwaliteit

Kwaliteit...Elke keer dezelfde homogene samenstelling van materialen. Altijd dezelfde consistente maatvoering. Steeds dezelfde exact geslepen oppervlakte. Het zijn resultaten van de zorgvuldige programmering en voortdurende controle op de machines in onze geautomatiseerde productieafdelingen van de standaard Böttcher rollen.

In Böttcher Engineering beschikken wij over een aparte, hoogst innovatieve afdeling, waar alle stappen in de processen voortdurend worden geanalyseerd. Als er mogelijkheden zijn om stappen in het productieproces te optimaliseren, dan gebeurt dit. Niets wordt aan het toeval overgelaten, en een daadkrachtig kwaliteitsbeleid draagt ertoe bij dat eventuele storingen in het proces worden geëlimineerd. Met als resultaat dat onze productie zo economisch mogelijk functioneert, hetgeen uiteindelijk in uw voordeel is.

Deze filosofie draagt niet alleen bij aan de kwaliteit van onze rollen, maar is ook van toepassing op het samenstellen en het mengen van onze chemische producten.

Vanuit een centrale controleafdeling in Keulen worden mengprocedures voortdurend gecontroleerd en samenstellingen indien nodig geoptimaliseerd. Hetzelfde geldt overigens voor onze rubberdoeken. Om altijd dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen wordt iedere vierkante meter getoetst aan onze kwaliteitstandaards alvorens te worden verwerkt in één van onze wereldwijd verspreide productiebedrijven.

Onze focus is gericht op kwaliteit, als uitgangspunt voor het succes van onze klanten...