Innovatie

Innovatie…De grafische industrie heeft een lange en rijke geschiedenis. Met processen die generaties lang in de basis ongewijzigd zijn gebleven, maar ook met technologische innovaties die ons nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht stellen. Böttcher speelt hierin een wezenlijke rol.

Zo brengen wij steeds weer nieuwe werkstoffen op de markt, die hun weg vinden in vele toepassingen. Wij optimaliseren de traditionele diepdruktechniek met onze diepdruk presseuren. Wij ontwikkelen niet alleen flexo sleeves voor directe lasergravure, maar ook speciale oppervlaktestructuren voor digitaaldruk. Wij werken continu aan het innoveren van onze wasmiddelen, maar nemen ook filtreertechnieken onder de loep. Nieuwe innovatieve technieken zijn toegepast op onze rubberdoeken en we werken voortdurend aan het optimaliseren van onze vochtwateradditieven en onze onderhoudsmiddelen.

Wij focussen op innovatieve ontwikkelingen, marktbreed en bij zowel fabrikanten als onze klanten. Niet alleen met een adequaat advies, maar ook met een vlekkeloze en kwalitatief hoogstaande uitvoering.