Zekerheid

Zekerheid…Wie voortdurend aan de hoogste kwaliteitseisen wil kunnen voldoen en prestaties wil blijven leveren houdt de touwtjes in handen. Zoals Böttcher. Vanaf de eerste mogelijke stap in een ontwikkeling tot aan de productie van het uiteindelijke product, vanaf de eerste kennismaking tot aan onze after sales service... Wij zijn zelf verantwoordelijk voor iedere stap.

Kwaliteit

Kwaliteit voor alles... Eén van onze zekerheden is dat we al onze producten en oplossingen zelf ontwikkelen. We onderzoeken zelf nieuwe materialen, nieuwe toepassingen en creëren nieuwe samenstellingen. Onze materialen ondergaan uitvoerige tests, tot de optimale kwaliteit is bereikt. Uitsluitend wanneer we absolute zekerheid hebben dat een product aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet gaat het in productie. Dat biedt u de garantie dat u altijd beschikt over de best mogelijke materialen.

Service

Een andere zekerheid is onze service. Wij kunnen complexe problemen de baas en zijn op de hoogte is van alle denkbare ontwikkelingen en toepassingen. In de meer dan 280 jaar van onze historie is een enorme know-how opgebouwd. Die know-how staat voortdurend tot uw beschikking.

Prestaties

Onze prestaties maken uw processen efficiënter. De kwaliteit van onze producten en de intensiteit van onze service maken Böttcher tot iets speciaals. Het is altijd ons doel om verder te denken, dieper te gaan om alles te doorgronden, om onszelf steeds weer naar een hoger niveau te stuwen. Vanuit deze visie bieden wij u de zekerheid van zo efficiënt mogelijke en best renderende processen.