Böttcher Nederland B.V.

b_1464168104.png

Böttcher... is een innovatieve, marktleidende onderneming met als leidraad een aanhoudend streven naar de hoogste kwaliteit.

Niet alleen op het gebied van grafische rollen, maar ook met de ontwikkeling van op alle specifieke toepassingen gerichte drukchemie en rubberdoeken. Daarnaast zijn wij succesvol actief in tal van markten naast de grafische sector.

Bij Böttcher streven we voortdurend naar een werkwijze die toegevoegde waarde heeft in de relatie tussen uw medewerkers en de onze. Het is slechts één van de aspecten van onze visie op kwaliteit, maar het leidt tot een nauwe en productieve samenwerking. En ondanks dat Böttcher leidend is op het gebied van technologische ontwikkelingen, in de samenwerking met onze klanten draait het om mensen.

Böttcher bestaat al sinds 1725. In de loop van de tijd is een dynamische samenvloeiing ontstaan van traditie en innovatie. Wij eerbiedigen waarden en prestaties uit onze rijke historie en verwerken die in de alsmaar evoluerende eisen van deze tijd.

Wij zijn vastbesloten ontwikkelingen in eigen hand te houden. We hebben ons eigen R&D-programma, produceren over de hele wereld in onze eigen vestigingen en we hebben een eigen, globaal opererende verkooporganisatie opgebouwd.

De levering van de Böttcher-producten in Nederland wordt sinds 2001 verzorgt door Böttcher Nederland BV.